Design si materiale

Un brand construit in douazeci de ani cu pasiune, din vise materializate apoi in creatii spectaculoase ce amintesc de „glamour”-ul curtilor regale de altadata, nu isi putea consolida imaginea exclusivista fara a pune in valoare texturile pretioase care de altfel l-au si consacrat. Ecourile colectiilor semnate de casa Andree Salon se regasesc in povestea pe care o spune fiecare rochie de mireasa si prin care femeia care o poarta isi transforma visul intr-o realitate sublima.

 

 

Atingerea fina a dantelei frantuzesti, broderiile minutioase si unice, extravaganta unei trene ample, alese ca simbol al unei epoci apuse si totusi atat de actuale. Iata doar trei dintre atributele care definesc imaginea rochiei perfecte si care dezvaluie secretul. Pentru ca fiecare creator de frumos are secretul sau dincolo de materialele somptuoase sau diafane, dincolo de atentia acordata fiecarui detaliu estetic.

 

In cazul brandului Andree Salon, secretul consta in preocuparea neobosita de a veni cu noi surse de inspiratie, de a reusi ca fiecare rochie sa fie unica, speciala, altfel decat celelalte. Designerii casei Andree Salon, prin fiecare creatie care prinde contur in mainile lor, accepta provocarea si transforma conceperea unei rochii de mireasa in arta.