Marian Bulgaru

"Recomand Andree Salon! Personal profesionist si amabil, mereu gata de a oferi viitoarelor mirese rochia cea mai potrivita pentru acest eveniment, fiind mereu in concordanta cu criteriile acestora!"

Irina Duta - Aprilie 2017

"Buna ziua! Va trimit cateva poze de la nunta cu rochia creata la voi. ( in ideea ca, daca va vor incanta ) Cu aceasta ocazie, va multumesc, inca o data, pentru profesionalism si contributia la implinirea unui vis! Irina Duta"

Gabriela Claudia - Ianuarie 2017

"Buna ziua!!! Rochita de mireasa a fost superba si minunata! Multumesc multttt !!!!!"

Florentina Bițică

"Recomand cu drag rochitele Andree Salon. Sunt lucrate cu multa atentie, materiale de foarte buna calitate, dantela fina si calitativa. Personalul foarte amabil si întotdeauna vin cu idei noi pt ca rochita sa fie cum ai visat. M-am simtit ca o printesa in rochita mea marca Andree Salon. Va mulțumesc!"

Estera Zamfirache - Ianuarie 2016

"Wanted to thank you once again for your profesionalism for doing my wedding dress with all the details. I recomand you with all my heart!"

Dru Andra

"Am avut rochia visurilor mele si asta datorita Andree Salon. Va multumesc din suflet pentru ca ati reusit sa imi indepliniti dorinta!"

Ana Maria Cristina Moise

"Recomand cu incredere acest magazin si atelier. Rochiile de mireasa sunt absolut superbe!!! Nu stiam ce rochie sa probez prima data. Sunt f incantata de modelul ales si astept cu nerabdare ziua in care o voi purta. Doamna de la proba a fost extraordinar de draguta!!!"

Alina Stroilescu

"Sunteti cei mai tari !!! Cele mai frumoase modele pe care le-am vazut, atat din tara cat si din afara tarii ! Multumesc din suflet pentru timpul acordat"