Termeni si conditii

1. DEFINITII SI TERMENI

Andree Salon – este denumirea comerciala a S.C. Andreea Prod S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in judetul Ilfov, Sos. Bucuresti-Domnesti nr.88, sat Clinceni, avand numar de ordine in Registrul Comertului J23/1390/2002, cod unic de inregistrare fiscala RO14757906.

Vanzator – Andree Salon.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Andree Salon (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Andree Salon si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii, in procesul de inregistrare a unei programari sau prin completarea formularului de contact existent pe site.

Site – domeniul www.Andree Salon.ro si subdomeniile acestuia.

Programarea – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a rezerva o anumita data si ora pentru a vizite show-room-ul situat in Bd. Unirii nr. 14 Bucuresti.

Continut
• toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
• continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
• informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
• informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
• date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Programari pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Programarii are rol de informare. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica data si ora Programarii, in cazul in careaparsituatii neprevazutesau forta majora. N acest caz va lua legatura cu Cumparatorul pentru a stabili o data ulterioara.

3. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Andree Salon, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Andree Salon, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Andree Salon asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Andree Salon.

3.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Andree Salon si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Andree Salon cu referire la acel Continut.

3.4. Clientul/Cumparatorul nu poate copia, transfera si/sau utiliza Continut in scopuri personale sau non-comerciale.

3.5. In cazul in care Andree Salon confera Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Andree Salon pentru respectivul Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun Continut transmis catre Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Andree Salon si/sau al angajatului/prepusului Andree Salon care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

4.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Andree Salon are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

4.2. Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor eventualele modificari ale Programarilor si instiintarea cu privire la participarea la diferite targuri si exopozitii.
4.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Programare Cientuldeclara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Andree Salon si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Andree Salon pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Andree Salon de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

4.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute in Document.