Andree Salon este atelierul de rochii de mireasa unde designerul esti chiar tu!

La noi gasesti cele mai frumoase rochii de mireasa.

Rochia de mireasa este cea la care viseaza fiecare femeie inca de la cea mai frageda varsta. Este rochia care ii incununeaza cel mai frumos moment al vietii. Alegerea rochiei, de care iti vei aminti toata viata si pe care o vei purta o singura data, nu este un lucru usor. Tocmai de aceea, Andree Salon vine in ajutorul viitoarelor mirese.  O echipa pregatita sa satisfaca si cele mai excentrice gusturi. O experienta de peste douazeci de ani, care atesta calitatea si seriozitatea serviciilor noastre.

Andree Salon este atelierul de rochii de mireasa unde designerul esti chiar tu! Noi venim cu atentia pentru detalii, cu seriozitatea, cu calitatea materialelor si cu un nume deja cunoscut in domeniu. Tu, in calitate de viitoare mireasa, alegi alaturi de specialistii nostri cum vrei sa arate rochia de mireasa. Alegerea nu este usoara, pentru ca ne place sa tinem cont de fiecare lucru. Vei alege alaturi de noi materialele potrivite pentru rochie, trena, voal, culoarea materialelor, aplicatiile pe care le doresti pentru rochia ta si cel mai greu: vei alege modelul rochiei de mireasa. Noi te vom ajuta de fiecare data sa faci alegerea corecta tinand cont de structura materialelor, de statura ta si mai ales de tendintele modei.

Nu suntem genul de atelier unde o batranica cu parul prins in coc si ace prinse in fusta vine si iti ia masuri, iti impune un model sau, te lasa sa pleci pe usa atelierului crezand ca modelul ales de tine este cel mai potrivit. Din respect pentru munca noastra si pentru numele nostru, ne asiguram ca viitoarele mirese aleg un model potrivit staturii lor, aleg un model care sa le avantajeze, aleg materiale care sa cada perfect si accesorii cu care sa se mandreasca. Scopul nostru este sa iti oferim o rochie perfecta pe care sa o imbraci o singura data, iar tu sa arati impecabil in ziua pe care o traiesti o singura data. Croitorii si consilierii nostri au un rol important in alegerea modelului dorit si mai ales in realizarea rochiei tale. Pentru ca gusturile, fizionomia si trendurile difera, nu exageram daca spunem ca fiecare rochie pe care o cream este unica.

Colectia Sophisticated Flowers